vrijdag 12 oktober 2012

De fotoshoot

Toen Yara drie weken oud was, lieten we een echte ‘babyfotoshoot’ maken. De twee leuke meiden van Essenza Fotografie kwamen bij ons thuis op 15 augustus. Het viel nog niet mee om iedereen er op tijd op haar best uit te laten zien, maar om 9.30u zaten we er klaar voor: Yara in haar roze ruitje, Lieuwke in haar lievelingsrok van oma en ik in mijn nieuwe setje van King Louie. Friso koos voor passende zachte tinten.
Het zou een mooie zomerdag worden, dus het licht was goed. Eerst zetten we het tuinbankje midden in de tuin en lieten ons fotograferen in het groen. Daarna zaten we met z’n allen op het grote bed, waar het licht het mooiste was.
Yara keek heel rustig om zich heen, met haar heldere, donkere blik. Ze staat er dan ook op haar allermooist op. Lieuwke is wel gewend om te poseren en was trots om met haar kleine zusje op de foto te mogen. Dat kun je zien op de foto’s in de tuin: ze zit stralend tussen ons in met haar zusje op schoot. Voor Friso en mij was het even wennen, maar we knuffelden gewoon met Yara zoals altijd en dat heeft mooie foto’s opgeleverd.
De fotosessie was een leuke gebeurtenis in de eerste weken met z’n vieren. Een zoete impressie van het geheel is hier te bekijken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten