dinsdag 11 september 2012

Week 6 - Dansen, spelen, lachen en fietsen!

De laatste week van de zomervakantie genieten we volop van de zomer. Ella is terug van vakantie en geeft een kinderdisco in de tuin; dat wordt een groot succes. Lieuwke speelt eindeloos met haar vriendinnen en geniet van de kraamvisite: Doris en Inge met Elin, Janneke met Floris en Guus. Lieuwke gaat voor het eerst bij Ella logeren; ook dat wordt een groot feest! 

Yara slaapt sinds woensdag op haar eigen kamertje, dat is rustiger. Nu worden we niet meer wakker van elk geluidje. Ze slaapt weer langer en beter zelf in in de wieg, doordat we de drie Ren beter in de gaten houden.

We hebben de eerste echte lachjes gezien! In de box kan Yara heel lang liggen spelen en trappelen. Ze kijkt dan naar de mobiel, het draaiende muziekdoosje of slaat tegen de bal met de kikker die geluid maakt. Het lijkt nu echt op bewust spelen. Lieuwke deed dat precies zo, toen ze een paar weken oud was.

Op zaterdagochtend ontmoeten Yara en ik moeders én babies van de zwangerschapspilates. Erg leuk om bij te kletsen en al die andere babies te zien. Op zondag maken we een fietstochtje met z'n vieren. Yara zit bij Friso in de buikdrager. Erg leuk om weer te fietsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten